Charlie Hebdo – Jan.7 – 2015

HAS THE DANISH GOVERNMENT A LINK TO THE CHARLIE HEBDO MURDERS IN PARIS, JAN.7-2015?

Den 11.dec.2014 sendte jeg nedenstående brev til bl.a. Københavns Politi. Med brev af 2.jan.2015, journal nr. 0100-00170-00003-15 (modtaget i min postkasse d. 6.jan.) har man bekræftet modtagelsen, samt tilkendegivet, at man vil bestræbe sig på at besvare min henvendelse indenfor 90 dage fra modtagelsen. Brevet lyder således:

“Frb. 11.dec.2014

Til Københavns Politi
c/o Frederiksberg Lokalpoliti
Peter Bangsvej 24
DK-2000 F.

Da jeg i disse dage føler mig temmeligt truet af “mafiøse kræfter” vil jeg ikke undlade at meddele jer følgende observationer.

Jeg må forudskikke, at jeg undertiden er clair-voyant i drømme, jf. herom forsk. indlæg på mine blogs www.gamleboeger.dk og blocnotesimma.wordpress.com samt www.twitter.com/gamleboeger.

Natten til fredag d. 8. i den måned, daværende udenrigsminister Willy Søvndals hustru var udsat for et alvorligt slagtilfælde (jeg har hverken set karakteren heraf eller tidspunktet offentliggjort) havde jeg en uden tvivl clair-voyant drøm:

– jeg så en patient ligge under dynen i en seng, jeg så sengen fra fodenden. Til venstre for fodenden sad en person på hug og til højre og lidt bagved mig stod en eller flere personer, som forsøgte at “lassoe” den siddende person med nogle lasso-lignende ringe.

– derefter blev luften/rummet umiddelbart omkring patientens hoved rødt-farvet, af blinkende, neonlignende lys. Dette symboliserede yderste, overhængende fare, hvilket patienten forstod. Samtidig kiggede han/hun over til den ihugsiddende person, og det fremgik, at patienten forstod at der var en indirekte forbindelse mellem faren og vedkommende.

– derefter blev patienten udsat for et voldsomt, brutalt angreb som ikke nærmere detaljeredes.

Min tolkning.

– patienten kunne være dav. udenrigsminister W.S.’s hustru.

– personen på hug til venstre for forenden kunne være undertegnede.

– personen/personerne ude til højre kunne være attentatfolkene (Mossad?)

– lassoningen indikerer, at formålet/en del af formålet med attentatet er at “fange” mig.

– dette skulle så forklares på den måde, at udenrigsminister fruens sygdom ville blive forsøgt lagt mig til last, på baggrund af min satire blocnotesimma.wordpress.com/2012/09/13/satire-1/

Desværre for “mafien” kom der “en Hækkerup” i vejen, som døde pludseligt og helt fjernede focus fra W.S.

(Jeg har været udsat for flere, også kraftige, psykiske angreb i de sidste år. Men da jeg er meget stærk psykisk, har man ikke kunnet skade mig på den måde. Men mindre psykisk velfungerende vil utvivlsomt kunne skades alvorligt eller dø! Læs evt. herom i Dion Fortunes bog “Psykisk Selvforsvar” (Borgen 1973), der regnes for et standardværk)

Med hensyn til det mere konkrete i ovenstående, så må det ((måske)) eftersøges i det okkulte miljø i København. En kender heraf er P.S.M. fra Kpr.Sofiesvej, evt. E.A. fra Dalgas Boulevard samt en antikvarboghandler i den indre by.

Til slut beklager jeg den dårlige håndskrift.

Venlig hilsen Gert Pedersen, gertpedersen@mail.dk (adrs.).”

(Det i dobbeltparantets anførte er min senere tilføjelse)

*****

(I relation til psykiske angreb kan man læse lidt vedr. eksempel på black-magicians samarbejde med visse regeringer/regeringschefer her (fra et tweet)

“How rich can you really get by bending spoons and stopping “pigs hearts” by hypnosis?”
http://aanirfan.blogspot.dk/2015/10/yuri-gellers-house-strange-links.html
http://aanirfan.blogspot.dk/2015/04/lord-janner-escapes.html
http://aangirfan.blogspot.com/2013/06/yuri-geller-and-mossad-cia-mind-control.html )

*****

Mens mit brev af 11.dec. er blevet besvaret af Københavns Politi samt af Justitsministeriet, jf. nedenfor, har Folketinget og aviserne ikke reageret; og jeg formoder som sagt, at de fleste af disse ikke har modtaget brevet.

Men forinden jeg d. 6.jan.2016 modtog Politiets kvitteringsbrev (dateret 2.jan.) på brevet af 11.dec. skete der følgende. Den 17.dec. posterede jeg et blogindlæg https://blocnotesimma.wordpress.com/2014/12/17/spooky-times-serialitet-eller-jakuza/ sålydende (her med ubetydelige redak. ændringer; et par tilføjede bemærkninger er anført i dobbeltparantets)

***** CITAT

“Spooky times – Serialitet eller Jakuza?”

Udgivet den december 17, 2014 by blocnotesimma

(16.12.2014)I nat drømte jeg, at jeg var gæst hos en japansk familie, far og søn. Sønnen serverede te for mig med traditionel japansk gæstfrihed. Men dog alligevel på en arrogant og uvenlig måde. I baggrunden huserede faren, hans ryg var så tyk og kraftig, som om han havde en rygsæk “fast indbygget”.

“Rygsækken” skal vel afkodes således, at a) hans ryg og krop og hele person var meget stærk og magtfuld, men b) at denne magt var skjult “på hans bagside”, som man ikke ser. Samt c) at han havde nogen, der var meget magtfulde siddende på ryggen, som kunne dominere og kontrollere ham.

Alle drømmesprogets billeder er vistnok fuld af symboler, men dog som udgangspunkt ganske korrekte og ofte kan et enkelt billede være indholdsrigt med flere implikationer på een gang.

Men det var sandelig meget hurtigt!

Hvad? – spørger den ærede læser vel.

Ja, jeg må så lige – i første omgang – gå tilbage til torsdag i sidste uge ((11.dec.)), hvor jeg sendte et brev til PET samt til Regeringen og Folketingets Præsidium ((gengivet her ovenfor)). I brevet meddelte jeg nogle clair-voyante iagttagelser, som jeg tror tyder stærkt på, at det meget alvorlige sygdomsanfald, som dav. udenrigsminister Willy Søvndals hustru for nogen tid siden var udsat for, måske i virkeligheden skyldes et overgreb, og altså i realiteten var et terror attentat.

Om alle brevene er kommet frem (tvivlsomt) og hvad der derefter er sket med min henvendelse er uklart. Ial fald har jeg ((pr 17.dec.2014)) ingen feedback fået i form af materielle informationer. Jeg har altså igen været henvist til at nøjes med egne iagttagelser og overvejelser samt tillige mine clair-voyante evner. Hvad har jeg da erfaret?

De første to nætter, d.v.s. natten til fredag resp. til lørdag var mest urolige og forvirrende. Kun med enkelte tydelige “meddelelser”, som jeg dog vil lade ligge for nu.

Men natten til søndag ((14.dec.)) så jeg et højt, gråt hus, hvor de to øverste etager var oplyst med noget klart, gustent-hvidt lys. Især den øverste etage, med kun 1 vindue var meget klart oplyst. Lyset havde trods sin klarhed en egen spøgelsesagtig karakter.

Jeg tolker dette billede derhen, at der i et gadehus, “højt oppe” – altså på nøjt niveau blev forhandlet og sjakret efter arbejdstid (hvoraf det spøgelsesagtige, “ikke-elektriske” lys). D.v.s. der er måske en mulighed for, at “efter arbejdstid” betyder “under bordet” eller “i nattens mulm og mørke”?

Natten til mandag så jeg en stor “jernæve”, hvor de fire fingre var delt i midten ved et stort V. Tolkning: V betyder nok Victory, altså sejr, og jernnæven havde vundet slaget.

Derefter så jeg lyset fra et fjernt fyrtårn blive svagere og gå ud. Himlen ovenover var dybrød og sort. Man kan forestille sig Kullens fyr set fra Nordsjælland.

Tolkning: Det lys jeg har forsøgt at kaste over mørket, skal slukkes, dæmpes eller ignoreres.

Til sidst så jeg dog en havfugl flyve frit og frederligt over havet. Tolkning: En del af den aftale man har lavet med “the devil” (CIA/Mossad) indebærer måske, at jeg skal have fred for videre forfølgelse fra den nysnævnte mafia. ((nok en for venlig fortolkning; fuglen betyder ofte i det kollektivt ubevidstes symbolsprog sjælens flugt til dødsriget)).

(I forløbet sagde en eller anden vist, at jeg havde opholdt mig på “det oprørte hav” i en snes år!).

Så da jeg vågnede mandag morgen ((15.dec.)) var jeg alligevel temmelig oprørt og nervøs over idet mindste de første dele af drømmen, således at jeg begyndte at undersøge nogle papirer for at få klarhed over, hvem jeg egentlig havde sendt mit brev til o.s.v.

Og da min lejlighed er, og i årevis har været, meget tæt akustisk overvåget, har “man” straks resolveret (man kender mine dagsrutiner ind og ud, i alle detaljer), at jeg pønsede på at sende flere breve, således at man i givet fald alligevel ikke længere ville kunne regne affæren som afsluttet.

Og natten til idag tirsdag ((16.dec.)) havde jeg så ovennævnte drøm med de to japanere. “Man” – d.v.s. the “devil”, som man jo kun kan lave en aftale med som gælder til, men ikke over dørtærsklen – har måske besluttet at hyre les japonais – the jakuza – den japanske mafia til at gøre noget snavset arbejde for sig ((har siden erfaret, at Jakuzaen menes at have et tæt samarbejde med Mossad)).

Og her kommer vi så til spørgsmålet – serialitet eller jakuza. For efter at jeg idag havde sendt et par julepakker fra Frederiksberg posthus, ville jeg besøge det nærliggende Frederiksberg Bibliotek. Og hvad er så det første jeg ser, da jeg træder ind i bibliotekssalen?

En japansk herre, mageleligt “henslængt” på en stol ved et bord tæt ved indgangen, hvor der – vist i anledning af julen? – stod kaffe og te til gratis afbenyttelse. Han studerede interesseret de der henlagt julehjerter, alt imens han serverer te – til sig selv ganske vist.

Jeg erindrer ikke tidligere at have set en japansk herre på Frb. Bibl., hvor jeg dog har været kunde i en snes år. Han havde ingen bøger hos sig, men en bærepose med et slidt paphylster til at transportere “kunstværker” i.

Jeg iagttog diskret den pågældende herre i nogle minutter (men uden at fotografere ham), og forlod derefter igen biblioteket.

Sandsynligheder er i virkeligheden et meget vanskeligt forståeligt emne. Men da begge begreberne – serialitet og jakuza – vist må siges at være en smule “spooky”, så dækker overskriften vel meget godt natten/dagens derhen hørende, store eller små fataliteter?

***** CITAT SLUT

Den 6.jan.2016 finder jeg Københavns Politis kvittering på brevet af 11.dec. Politiets svar er dateret 2.jan., men på grund af helligdagene m.m. finder jeg først brevet d. 6.jan. Brevet er sålydende:

Journal.nr. 0100-00170-00003-15. Dato 2.januar.2015. Sagsbehandler MNK

Københavns Politi, Juridisk Sektion, bekræfter hermed modtagelsen af Deres brev af 11.december.2014.

Brevet er modtaget her den 12.december.2014.

Jeg kan oplyse, at Ledelsessekretariatet i øjeblikket har et stort antal sager til behandling. Vi vil dog bestræbe os på at besvare Deres henvendelse indenfor 90 dage fra modtagelsen.

Med venlig hilsen
AK
Kfm.

*****

Justitsministeriet kvitterer med brev dat. 23.febr.2015 for modtagelsen. Brevet er sålydende.

*****

Sagsnr. 2014-1910-1488. dok.nr. 1500758. Sagsbeh. RHNO Kontor: Politikontoret. Dato 23.februar.2015

Justitsministeriet har modtaget Deres brev af 11.dec.2014.

Det fremgår af brevet, at det er stilet til Københavns Politi, samt at det er sendt i kopi til Justitsministeriet. Ministeriet foretager sig derfor ikke yderligere i anledning af henvendelsen.

Med venlig hilsen
RHNO
Slotsholmsgade 10
1216 KhK

*****

Som det fremgår af mit brev af 11.dec.2014 har jeg besluttet at skrive brevet ikke mindst fordi jeg følte mig akut truet på liv og velfærd. Og som man ser, er dét noget der virkeligt bekymrer Justitsministeriet et al rigtig meget! Justitsministeriets arrogante svar af 23.febr.2015 er dog dateret næsten 2-1/2 måned efter min henveldelse!

Jeg følte mig om morgenen d. 11.dec. i overhængen fare især p.g.a. af en klarsynsdrøm natten til d. 11. hvori jeg udenfor ejendommen ser et CIA/Mossad-hit med bekymrende detaljer. Bl.a. fremgik det, at man kunne fjernbetjene vor elektroniske gadedørs-lås i ejendommen på Finsensvej, hvor jeg jo dengang var genhuset.

Et par dage før, havde jeg under den 5-10 min lange spadsereturen fra Lindevang Metro-station til lejligheden på Finsensvej iagttaget en del unge Mossadlignende goons opstillet på strategiske steder, som om man havde generalprøve på hittet (antageligt planlagt som en kidnapning?).

Men da jeg efter den meget livagtige drøm sidst på natten blev så foruroliget, at jeg næppe sov mere den nat, men derimod sikkert har vist mange tegn på uro, så har Mossad – som i årevis har overvåget min lejlighed også akustisk – vidst besked om, at jeg var advaret og antageligt ville forsøge en email- eller postbrev-henvendelse til politi og/eller aviser.

Man har altså haft tilstrækkelig tid til (fra hovedkvarteret på ambassaden?) at organisere sayan-indsatser ved postkasser, på redaktioner o.lign. Det er på den baggrund man skal forstå, at det tilsyneladende lykkedes CIA/Mossad at undertrykke sagen ved en hård – måske ligefrem brutal? – forhandling i Justitsministeriet, som omhandlet i ovenstående blog “Spooky times….”?

Herefter var situationen – præcis som den er i skrivende stund – at jeg naturligvis fortsat var i overhængende livsfare. Da en henvendelse til offentligheden i.t.v. var mislykket – hvilket Mossad evt. har formået af overbevise Justitsministeriet om var tilfældet? – ville det jo løse deres, såvel som Justitsmisteriet nu selvforskyldte problemer, såfremt jeg “forsvandt”. Måske har Justitsministeriet ikke forventet at blive kigget i kortet i disse forhandlinger? – hvilket man jo egentlig ikke kan fortænke dem i.

*****

Der har da også været forsøgt mange seriøse “hit-squad hits” i mellemtiden, d.v.s. de seneste 12-18 mdr. Jeg har omtalt en hel del af dem på min næsten daglige twitter-stream, bl.a. (her elaboreret en smule p.g.a. den korte telegramstil):

This 2015 summer/fall escaped 6 Mossad hit-squad set-ups: Weeks 21, 40, 41, 43, 44 and 45. Most in or close to Foto/C.

Mossad hit-squad set-up week 21/2015: Perhaps most dagerous? Visiting Foto-C Going from Foto/C to RoyalTheatre, stocky man with shoulder case loafing so slowly I had to overtake him. Having passed him, he instantly starting following and closing in on me. My friend ClausN saved me by accosting me midway, so that hit-man couldn’t follow me in the dark alley under the theater-house.

Mossad hit-squad set-up sept.20.2015, goon waiting at Strøget v. Nytorv; when passing him, he took something from inner pocket while starting following me.

Why did the Mossad-commander, often seen loafing at Paludans fridays, oogle me fiercely sept.25.2015.?
Did he hope I would turn down Krystalgade toward the library to get shot by his Mossad-goons on his command?

Mossad hit-squad set-up week 40/2015?: A black closed van on corner opposite Foto/C. Two men in car, one waiting on steps to HHH-building.

Mossad hit-squad set-up week 41/2015: A DHL closed van plus another on corner opposite Foto/C plus finger man with bicycle opposite N.Juel.

Mossad hit-squad set-up sept.28.2015, dangerous man waiting just inside Mag.duNord main entrance to Kgs.Nytorv.
The pounchy man in a green windbreaker followed me through the street level stores, confronting me a couple of times. But didn’t get a green light on his iPad. Close call!

Nov.4.2015 again saw sunburned Mossad commander loafing at Paludans, doing his best not to oogle me; but killers usually bad actors beeing left-brainers.
Down at end of street, corner Nygade hit-squad waiting in black BMW. 4-5 young men hooded to look like muslims? Shooting planned?

*****

Som ovenfor omtalt skriver Københavns Politi d. 2.jan.2015 en kvittering for modtagelsen af mit brev af 11.dec., men som jeg først modtager d. 6.jan.

Jeg husker, at jeg samme dags fm. foder med de til sagen hørende papirer, bla.a. for at recappe hvad jeg har skrevet; og da CIA/Mossad jo overvåget min lejlighed meget tæt, bl.a. også akustisk, har man resolveret, at jeg er blevet vred over det noget arrogante svar, for så vidt som brevet jo slet ikke forholder sig til den livsfare jeg utvivlsomt befinder mig i, men derimod oplyser, at der antageligt vil gå mindst 3 mdr. forinden man kan se på sagen. Og tænkeligt har man forudset, at jeg påny ville forsøge at skabe offentlighed om sagen?

Forhåbentligt er det ikke på den baggrund CHARLIE HEBDO-attentater dagen efter (d.v.s. 7.jan.2015) skal forstås? Det måtte jo i så fald mest sandsynligt have været en Mossad-aktion?

*****

Skriv et svar