Den Sidste Tusse

(22.Dec.2023) Dagen før Lillejuleaften er noget blæsende, men lige nu med høj sol og blå himmel. Jeg cyklede ned forbi Toldbodgade for at se om d’herrer Hoffman et al er blevet færdige med at renovere Amaliehaven inden udløbet af December måned, som lovet.

Hvilket selvklart ikke ser ud til hverken at være eller blive tilfældet – havde nogen forresten forventet det.? Denne – efter manges mening – måske lidt utidige og meget kostbare renovering er en af disse lidt uldne sager, som min sjette sans forlængst har markeret med blinkende røde lamper. Men lad det ligge for nu, vil føre for vidt at begrunde nærmere i en parantets. Kun et par stikord: Muzza/SIA badly wants to make a hit – men dog helst ikke et stenkast fra den regerende dronnings sovekammervinduer; hvor det hemmelige politi forøvrigt jævnligt patruljerer. Altså: shut it down – alting er enklere på lidt større afstand af kongehuset; f.eks. ved Fr.9’s statue ved Toldboden (lissom igår)

Mon de bliver færdige til sommer?

Jeg benyttede lejligheden til at tage et par sort-hvid fotos ud over havnen, skulle være tjenlige som en test af et nyerhvervet analogt udsalgskamera. Erhvervet for 50 kr. som defekt i Photograficas nu afsluttede ‘rodekasseudsalg’, men dog nu vist iorden.

Det var så min tanke at drikke en kop kaffe på en café eller burgerbar i nærheden af Nørreport station. Men først ville jeg købe nogle appelsiner i 365-butikken sammesteds. Dog, den mandlige kassedame ville ikke tage imod min sidste 1000 kr. seddel – havde jeg forresten heller ikke ventet. Det er de fleste, eller i al fald mange steder vistnok mest et spørgsmål om sym- eller anti-pati hos vedkommende kasseassistent, og da jeg jo har en meget veludviklet situationsfornemmelse og ofte er blevet betjent af vedkommende, kunne jeg for så vidt se lige igennem ham. Altså ingen overraskelse. Han måtte jo så selv lægge appelsinerne på plads.

Næste stop den nyrenoverede BurgerKing. Hvor jeg blev betjent af en normalt meget elskværdig dame. Men no dice denne gang. Måske tror de jeg kommer med min sidste tusse ikke for at betale, men blot for at genere dem? Og vil så give tilbage af samme mønt?

Men hos MacDonalds blev jeg betjent af en seriøst jysktalende ung dame, og hun arrangerede sagen til begges tilfredshed. Og således gik det til, at jeg mod alle odds fik min ChickenSalza og kaffe.

Nu skal man jo ikke bebrejde underordnede og lavtlønnede medarbejdere, at de tildels kan være angrebet af regerings-trojkaens pengeseddel-psychose. Eller hvad man skal kalde det: Pjat – ondskab – idioti eller psychose. Eller – eller?

Jamen, jeg kan jo godt afsløre for den ærede læser, hvad der er tale om: Hele spektret. Hør blot her: En tusindkroner-seddel svarer i værdi til ca. 75 kr, da jeg gik i gymnasiet i første halvdel af 1960’erne. Og dengang havde man jo da også 500 kroner-sedler – den velkendte plovmand. Den ville idag svare i værdi til 7 á 8.000 kr. Ergo er berøringsangst overfor en 1000 kr seddel idag rent pjat.

Hvem er manden, der har lænset statskassen for ni milliarder kroner?
https://www.dr.dk/nyheder/penge/hvem-er-manden-der-har-laenset-statskassen-ni-milliarder-kroner

Ni milliarder kroner udgør 9 millioner 1000-kr sedler. Hvor meget fylder de? Hvis man lægger dem ovenpå hinanden, vil 9 sedler fylde ca. 1 millimeter, svarende til 9.000 kr. Dvs 9 millioner sedler vil fylde knap 1 million millimeter, eller 1000 meter, aka 1 kilometer.

Ni milliarder kroner, bortsvindlet uden brug af en eneste 50, 100, 200, 500 eller 1000 (uha) kroner seddel, vil altså udgøre en 1 kilometer høj stabel 1000 kr sedler. Så mange tusser skal der da vist mange småsvindlere og småsparere – som trojkaen vil slå i hartkort sammen! – til at fjerne fra diverse regerings-trojkaers pengebegærlige blikke? Altså igen – rent pjat!

Men ONDSKAB er jo noget meget værre end pjat. Hvad går det ud på? Jo det går såmænd ud på, at du om få – meget få! – år overhovedet ikke må eje penge! Hvorfor? Fordi SLAVER SKAL OVERHOVEDET IKKE EJE PENGE! For vi slaver gælder det jo, som man ved – ‘Du vil ingenting eje – og du vil være glad’. Hvad betyder denne besynderlige kode egentlig? Måske blot, at når du ligger 3 alen under mulde, så ejer du ingenting og er salig/glad?

Altså ren ondskab? Jamen, siger trojkaen, du får skam mulighed for et forbrug via nogle tal vi meddeler banken, som så tildeler dig forbrugsmulighed via dit plast-kort, i det omfang regeringen ønsker at du skal have denne mulighed, og til de ting som man tillader dig at bruger ‘beløb’ på. Ja, ligesom slaveejeren tildelte sine slaver de ting han mente de havde brug for. No difference!

Og denne mulighed vil naturligvis, ligesom allerede nu i XiKina, blive begrænset eller helt falde bort, såfremt du formaster dig til at kritisere regering og folketing. Det foregår ved at sætte et minus ud for dit havn på en AI-computer-skærm. Du er herefter ikke eksisterende aka dead meat!

Vore ledere i regeringerne – og tildels i parlamenterne – er muligvis nu alle, eller næsten alle, ekstremt venstre-hjernede? De har i så fald overhovedet ingen empati (se blot vor såkaldte transport-trafik-ministers reaktion i forhold til at Post-Nord røver folks frimærker: LaLaLa – hvad kommer det mig ved – det går jo nok – LaLaLa).

Altså ingen empati? Men er totalt manglende empati ikke i virkeligheden definitionen på en psykopat? Jo det er. Sådanne ‘mennesker’ er måske i virkeligheden robotter og slet ikke mennesker? Og altså i virkeligheden at sidestille med Ai? Hvilket forresten forklarer, hvorfor de promoverer Artificial Intelligence så agressivt: De vil gerne have flere, mange flere AF DERES EGEN SLAGS.

Forresten forklarer dette forhold, med den nu måske totalt dominerende venstre-hjerne type uden empati, hvorfor verden accepterer den dæmoniske, helt empatiløse ondskab i visse staters krigsførelse. Dog bør man tillige have for øje, at den helt empatiløse, ventre-hjernede person er frygtelig, frygtelig angst for døden. De føler vistnok, siger man, at de ingen sjæl har, og altså ikke returnerer til verdenssjælen efter døden. Dumb as a log, kunne man måske med nogen ret sige?

Man overfalder ergo kun forsvarsløse små-nationer og helst naturligvis kvinder og børn, idet de jo ikke kan true angriberne.

Det er iøvrigt denne frygtelig angst for døden som er forklaringen på, at Satanister – der er disse gruppers religion, og hvis indhold ganske kort går ud på at disruptere, destruere og ødelægge Guds skaberværk (i vrede over at være sat til verden med graverende mangler?) – omgiver sig med symboler på død og ødelæggelse. Man forsøger at overbevise sig selv – og også gerne andre – men især sig selv om, at man da på ingen måde frygter døden og Satan og al hans væsen. Men det gør man! ‘Man’ (dvs the real powerbrokers on Earth) vil trods alle store ord aldrig, aldrig gøre noget, som kunne sætte deres eget liv i spil.

Be mindful!

(Posteret 22./23./30.Dec.2023, sideløbende på Gamleboeger.dk og blocnotesimma.wordpress.com.
Tweets på twitter.com/gamleboeger – men shadow banned og man skal logge ind for at kigge med)