Danmark Og Ytringsfriheden

(13.feb.2017)

Kære D.

Mange tak for sidst! Jeg håber I kom godt hjem til fædreneøen og er tilfredse med turen?

Jeg glemte desværre at medbringe gryde og skåle fra Julemaden, som jeg endnu engang takker mange gange for. Super lækkert! Det var forresten også nogle lækre smørrebrøder, som de unge serverede for os. Jeg regner med du kan undvære køkkengrejet til vi ses igen?

Her er så lidt malurt i bægeret.

I nat drømte jeg en noget forvirret drøm, som jeg næppe kan huske nogen handling fra; men den sluttede med at jeg vågnede ved at nogen sagde: “Kast hende i fængsel”. Og hende – det var dig!

Således foranlediget nødes jeg til venligst at besvære dig med en advarsel: Pas endelig på at have dit hus iorden med hensyn til alle småting i forhold til told og skat og andre øvrigheder, som man nu kan være belemret med i et selvstændigt erhverv på landet.

Årsagen hertil er jo ikke at jeg eller nogen anden tror eller tænker, at du har alt i en syndig uorden. Men skyldes ene og alene, at jeg som regimekritiker med en skarp pen har mange små og store “misundere” som elsker at hade mig.

Og når man ikke kan -, eller idet mindste ikke har haft synderlig held med at ramme undertegnede ringhed med denne eller hin chikane eller det det er værre, – ja så kan man jo altid prøve at ramme uskyldige og intetanende venner og slægtninge.

Jeg har jo selv erfaret, at man som seriøs samfundskritiker absolut ingen mulighed har for selv at stifte familie; det ville ganske enkelt være alt for farligt for kone og børn. Det er ikke kun i agentfilm på TV det er sådan. Og alle, som tror de kan det hele, kan let blive skuffede.

Men mine venner og slægtninge iøvrigt står så i første række. To af mine bedste venner har fået deres huse brændt ned (sommerhus resp. helårshus). Det ene var vist iøvrigt et morbrandforsøg. Jeg har skrevet udførligt herom på min blog, så det kan ikke ret være nogen hemmelighed.

Og der er heller ingen tvivl om, at denne eller hin af mine slægtninge kan have været i fare og antageligt kun har klaret frisag på grund af mine clairvoyante advarsels-drømme.

Naturligvis har jeg også selv været udsat for alle slags trakasserier, nogle værre end andre. Og ingen tvivl om, at “man” meget gerne, ja vistnok synderlig gerne vil bruge bagateller som påskud til at ramme folk med drakoniske tiltag.

Jeg har f.eks., bare for at nævne et enkelt eksempel, været udsat for at en åbenbar politi/pet/skattemand uopfordret har ringet mig op for at høre, om jeg ikke havde noget af mit fotoudstyr til salg. Årsag: hvis man kunne lokke mig til at sælge et eller andet, som jeg nyligt havde købt – ja så ville man tiltale mig for “handel” og lave razzia (og fjerne alskens ting og sager som jeg evt. aldrig ville se igen), samt måske stille mig for en dubiøs dommer.

Så – endnu engang – pas venligst godt på at have styr på de små ting. Også de store ting naturligvis, men i særdeleshed alle bagateller!

Kærlig hilsen fra
G.

Skriv et svar