BT den 15.juni.2016

(15.06.2016) Denne smukke sommer onsdag befinder jeg mig endnu engang på en BurgerKing her ved Strøget i København, over en kop kaffe. En venlig sjæl har henlagt dagens BT til behagelig afbenyttelse og således foranlediget vil vi endnu engang divertere os med at kigge lidt i nyheds- og underholdnings bladet BT.

Forsidens 6 cm høje typer bruges idag på en historie om vi mænds helbred: “9 faresignaler mænd ikke må overse – Sundhedstjek kan redde liv”. Nå ja, måske kan de redde lægestandens liv? Jeg går ikke selv til regelmæssig sygdoms-tjek, da jeg prøver at holde mig så meget væk fra sygdoms-væsenet som forsvarligt. Ganske vist har jeg også været forundt et godt helbred, – når bortses fra en ubehandlet lyskebrok, som jeg endnu 5 år efter første henvisning fra lægen er belemret med.

I øverste højre hjørne har forsiden – naturligvis – en omtale af den velbemeldte Omar fra Orlando skyderiet; men der kommer nok mere inde i bladet. Så vi går straks videre til side 2, hvor den store overskrift er “Ensom ulv dræbte forældre”.

Hovedpunkter: En afsindig person overfalder og knivdræber, tilsyneladende umotiveret, en Parisisk vicepolitiinspektør. Samt derefter hans kæreste, mens en 3-årig søn overlever. Politiet stormer huset og dræber attentatmanden.

I mine øjne er det mærkeligt, at det som regel meget overtallige politi altid – eller så godt som altid – dræber ugerningsmænd, i stedet for at uskadeliggøre dem, f.eks. med ben- eler skulderskud? Det er næsten som om det er virkeligt vigtigt, at disse ofte noget spooky terrorister ikke overlever og taler? Eller måske betragter SWAT-teams disse aktioner som en slags berettigede skydeøvelser?

Side 4-5 mere om Omar Mateen og Orlando skyderiet. Historien er på ingen måde sammenhængende endnu. Faren siger: Min søn var ikke bøsse. Øjenvidner beretter forskelligt ikke videre overbevisende fra klublivet i og omkr. Pulse, som siges at være Floridas mest populære bøssebar.

“Nogle gange satte han sig bare ovre i et hjørne for at drikke alene”.
“Vi mødtes aldrig ansigt til ansigt. Men det var tydeligt, at han var interesseret”.
En anden cyber-datede Omar, “der åbent fortalte, at han var gift med en kvinde og var far til en lille søn”.

Altså – disse udsagn siger jo ingenting. Han kunne efter dem vist lige så godt være en FBI-asset, som søger at infiltrere miljøet, uden at involvere sig for meget?

Så måske har CIA/Mossad haft brug for en lynafleder for andre slemme nyheder, som man mente netop var ved at breake? Eksempelvis i lighed med dette http://www.gamleboeger.dk/2016/06/10/helsingborgske-shenanigans/ ?

På forskellige større hjemmesider overvejes mulighederne for et FalseFlag-event bl.a. http://aanirfan.blogspot.com/2016/06/orlando-shooting-false-flag.html?showComment=1465831776670#c7084815687389200399 og http://www.zerohedge.com/news/2016-06-14/paul-craig-roberts-skeptical-take-orlando-shooting .

En våbenekspert udtaler “We’re living in a world of Orwellian deception in which these slaughters and in some cases fake slaughters, because in some cases these are theatrical events, nobody even dies…In this case, I don’t know whether or not 50 people really died in Orlando, but one thing I can promise you – and stake my life on – is that one former security guard did not kill 50 people. It did not happen. There’s no way that happened,” the analyst noted ( http://www.veteranstoday.com/2016/06/14/presstv-orlando/ )

Altså at en score på 50 dræbte og 53 sårede er plat umuligt for en enkelt (amatør)skytte at opnå; der ville normalt være langt flere sårede end dræbte, ligesom andre eksperter siger en enkelt skytte nødvendigvis ville være overmandet, før det nåede så langt. Jf. også http://www.zerohedge.com/news/2016-06-15/new-orlando-shooter-eyewitness-emergestestifies-5-people-were-involved-pulse-attack

Side 6 viser den påstået eneste overlevende fra Pulse “de skudsår han fik”. Ja, menneskenes børn er gullible: Det man ser er et stykke løstsiddende plaster – ikke engang skyggen af et sår!

Side 8 en omtale af fantastiske Lise Nørgaard’s 99 års fødselsdag. Det er dog plat utroligt så frisk en 99-årig kan holde sig. En af hendes hemmeligheder: Varmt og iskoldt brusebad hver dag. En god idé, holder imunforsvaret kørende, og jeg har selv søgt at praksisere det i omved 50 år.

Men fotografen har drevet en slem gæk med fødselaren. Fyret en flash af direkte i den smukke, men aldrende kvindes kontrafej. Resultat: Hun ligner grangiveligt en genopstanden mumie.

Det fremgår, at Lise Nørgaard er mor til “Matador” serien. Den nåede vist en suveræn popularitet i Danmark? Den ærede læser forstår forhåbentlig, at jeg ikke ser TV-underholdsnings serier, og derfor heller ikke kan kommentere dem.

Side 9 vil en spansk prinsesse frifindes for skattesvindel. Rimeligvis behøver jeg ikke interessere mig for velbemeldte spanske prinsesse, så vi går straks videre til side 10, hvor prisniveauet på huse til salg omhandles.

Der er en illustrativ oversigt over den del af salgsmassen, som opnår rabet på listeprisen. Det er ret store procenter overalt, incl. Nordsjælland (51% i Nivå), hvilket er lidt mere end i Rødby (50%). Gennemsnitlig opnår 35% af salgsmassen rabatter.

Side 12 spørger bladet: “Skal danske homomiljøer have ekstra beskyttelse efter massedrabet i USA?”.

Jo, men så drejer det sig om at holde perspektiverne lidt på plads: Der dør omkring 3000 mennesker på danske hospitaler p.g.a. uheld – årligt. Skal hospitalspatienter derfor have ekstra beskyttelse? Der forsvinder ÅRLIGT 800.000 (ja det var ottehundredetusinde!) BØRN sporløst i USA. Så før Orlando er opklaret til bunds – herunder hvor mange der faktisk omkom – bør man vel prøve to cool it?

Selv om det vist kan være svært: Den bekendte gratisavis MX fra igår viste et tåkrummende billede, hvor en af de smukke unge kvinder fra ventrefløjen havde et fast greb om halsen på den flotte amerikanske ambassadør her i byen.

Side 13 spørger avisen: Er det okay at sælge is med (5%?) alkohol uden aldersbegrænsning? Svaret burde ikke være svært: Det er ikke alene vanvittigt, det er direkte ondskabsfuldt.

Nederst på siden spørges: Kan man overhovedet regne med, når Islamisk stat tager ansvar for terrorhandlinger? Tidligere operativ chef i PET Hans Jørgen Bonnichsen svarer bl.a.: Jeg er åben for alle muligheder. Men IS tager en hvilken som helst terrorhandling på sig og pynter sig med lånte fjer.

Side 14-15 er vi på Færøerne med Dronning Margrethe, som også er smuk i færøesk nationaldragt; ja, måske endnu smukkere?

Side 16-17 fortsættes artiklen fra forsiden om mænds behov for sygdoms-tjek. Det oplyses nederst hvad mænd mest dør af sammenlignet med kvinder.
Det kan jo være meget illustrativt. Men det minder mig om en af mine yndlings aversioner; at man ikke alene skal oplyses om at den og den er død; men også altid hvilken sygdom vedkommende døde af. Uff!

De flest dør vel fordi de ikke kan leve længere? Ligesom de bliver sat til verden fordi de ikke kan holde sig i skindet længere?

Side 19 fortælles at Hjemmeværnet nu er på plads ved grænsen – det må være den dansk-tyske grænse; hvilket bekræftes af, at en afbildet bil har tyske plader (- med nummeret 5000).

Side 20-21-22 omtales et par rockerbands fra 70’erne, som jeg heller aldrig har hørt om før. Hvilket jo er glædeligt, så behøver jeg ikke kommentere dem.

Tak til de flinke mennesker på BurgerKing for kaffe og husly, samt til BT for dagens tabloid.

*****

Posteres sideløbende på www.gamleboeger.dk og http://blocnotesimma.wordpress.com

Kig også forbi www.twitter.com/gamleboeger

Skriv et svar